Vásárlási feltételek

A rendelés elküldése

Ha megfelelőnek tartja a kosárban elhelyezett termékek mennyiségét, leellenőrizte a végösszeget, és úgy döntött, hogy meg szeretné vásárolni őket, akkor egyszerűen kattintson a “Pénztár” gombra.

Adja meg számlázási és szállítási címét.

A következő lépésben válassza ki az Önnek megfelelő fizetési módot (utánvét, bankkártyás fizetés). Ha egyetért a megrendelés tartalmával, akkor a megrendelés elküldéséhez kattintson a „Megrendelés” gombra.

Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák. Ha 13 óráig leadja a megrendelését, akkor a csomagot még aznap elküldjük, várhatóan a megrendelést követő munkanapon kézbesítik Önnek. A szállítás GLS futárral, vagy MPL Postacsomag szolgáltatással történik. A szállítás díjmentes Magyarországon és az Európai Unió országaiba!

EU-n kívüli országba a szállítási díjat egyedi megállapodás szerint állapítjuk meg.

A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Fizetési feltételek

Áruházunkban lehetőség van bankkártyás fizetésre és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Figyelem! Magyarországon kívülre történő szállítás esetén csak bankkártyával történő előre előre fizetés lehetséges.

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal, MPL, valamint GLS futárszolgálattal történik.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.  Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként  célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A  futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Szállítási módok:

Magyarországon belül és az EU országaiba a szállítás ingyenes!

Szállítás Magyarországon:

-MPL futárszolgálat házhoz szállítva, utánvétes fizetés esetén készpénz és bankkártyás fizetés is lehetséges .

-GLS futárszolgálat házhoz szállítva, utánvétes fizetés esetén készpénz és bankkártyás fizetés is lehetséges .

Szállítás az EU országaiba:

-GLS futárszolgálat házhoz szállítva. Utánvétes szállítás NEM lehetséges.

Szállítás EU-n kívüli országba:

– Egyedi szállítási módon, a vevővel egyeztetve.

 

A termék visszaküldése

Az Ált.Szerz. Feltételek menüpontban szereplők alapján, a Taritax Kft, 8000 Székesfehérvár, Tarnócai u. 18/D

Üzemeltető:Taritax Kft.

Levelezési címe: MAGYARORSZÁG, 8000 SZÉKESFEHÉRVÁR Tarnócai u. 18/D

Székhely:  MAGYARORSZÁG, 8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, Budai út 14.

Nyilvántartási szám: 0709011794

Adószám: 13633318227

Telefonszám: +36 70 2749229

E-mail cím: kapcsolat@babycontrol.hu

Nálunk négy módon, online tudsz fizetni:

·Bankkártyával: American Axpress, Amex, Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron bankkártyát egyaránt elfogadunk, dombornyomott és normál kivitelben egyaránt, vagy

·Barion tárcával: amelyet fel lehet tölteni készpénzzel, mint egy folyószámlát és mindenütt fizethetsz, ahol van elfogadóhely.

·PayPal számládról, vagy bankkártyával PayPal -on keresztül.

·Utánvétes módon készpénzzel (csak Magyarországon).

A bankkártya elfogadást nálunk a Barion rendszere végzi, mert teljesen biztonságos és független konkrét bankoktól.
A bankkártyás fizetéshez NEM KÖTELEZŐ a Barion regisztráció (azaz Barion tárca nyitása), elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot. Éppen úgy, mint bármely online kártyás fizetés során.

MIÉRT ÉRI MEG MÉGIS BARION TÁRCÁT NYITNI?

Mert ha regisztrálsz a Barion rendszerébe, többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli mindenütt, ahol nyílt internet van, továbbá a bankod sem számol fel érte esetleges extra díjat.

MENNYIRE BIZTONSÁGOS BARIONNAL FIZETNI?

Maximálisan, amennyire az online fizetés biztonságos lehet. A Barion ugyanis a legkorszerűbb, minden létező biztonsági módszerrel ellátott, lehető legegyszerűbb online fizetési mód.

A Barion rendszere a jelenleg elérhető egyik legerősebb, a Symantec által kibocsátott, 2048-bites RSA kulccsal ellátott, Class 3 EV (Extended Validation) biztonságos adatkapcsolattal (SSL) rendelkezik. Hogy érzékelni lehessen ennek a biztonságát, jó ha tudjuk, hogy a bankok weboldalain is ezt az SSL tanúsítványt alkalmazzák.

A Barion mindemellett komoly és valós cég. A fizetést a Barion Payment Zrt, mint elektronikus pénz-kibocsátó intézmény üzemelteti. Az egész Európai Unióra érvényes MNB (korábban PSZÁF) engedély száma: H-EN-I-1064/2013, Intézményi azonosító: 25353192, azaz a Magyar Állam őrködik a tiszta működése felett.

A Barion rendszere emellett megfelel PCI-DSS, azaz “Payment Card Industry Data Security Standards” (Kártyás Fizetési Ágazat Adatbiztonsági Szabványok) követelményeinek! Bővebben itt olvashatsz a PCI-DSS-ről.

Szállítási akció

0 Ft EU-n belül.