BC-210 légzésfigyelő készülék

31300 Ft

A digitális légzésfigyelő készülék átlagos méretű kiságyban a teljes fekvőfelületet figyeli. Tökéletes biztonságot nyújt a babának, nyugodt éjszakát a mamának.

Ezt a típust azoknak a szülőknek javasoljuk, akik elsősorban a biztonságot akarják megteremteni, de az egyébként is sokat tudó készülék mellett nincs szükségük más extra szolgáltatásra. Ez a típus optimális választás, kompromisszum nélkül.

Leírás

Ha ehhez a típushoz vezeték nélküli kiegészítőt is vásárol (BC-480, vagy Bluetooth) , akkor 20% kedvezményt adunk a légzésfigyelőre és a kiegészítőre is.

Díjmentes szállítás Magyarországon és az Európai Unió országaiba.

Visszavásárlási lehetőség új készülék vásárlása esetén:

Új készülékét egy év használat után garantált áron visszavásároljuk. Visszavásárlási ajánlatunk a az új készülék nettó vételárának 50%-a, a vásárlást követő 13. hónapban. Számoljon, mennyivel előnyösebb megoldás ez Önnek, mintha bérelne egy légzésfigyelőt, vagy hirdetés útján akarná majd eladni a már nem használt légzésfigyelőjét!
Önnek ez kötelezettséget nem jelent, csak lehetőséget. Természetesen a készüléket egy év után meg is tarthatja, vagy eladhatja bárkinek.

Érdekelhetnek még…


Notice: Undefined index: display name in /home/babycont/public_html/wp-content/plugins/wpml-string-translation/classes/mo-scan/wpml-st-mo-scan-storage.php on line 91